Publicat per

Pràctica: El Dibuix Expandit. Lliurament 1

Porte des de fa un temps veient com funciona la difusió d’obres gràfiques dins del món universitari reivindicatiu del País Valencià. En cada dada senyalada al calendari de la protesta i de la lluita social, perfils de particulars i de associacions, partits i sindicats a les xarxes socials, comparteixen els mateixos cartells manits o reinterpretacions modernes d’aquests. He conclós per tant que tot l’esplendor que està visquent València en el món del disseny gràfic gràcies a la capitalitat mundial del disseny no ha permeat a aquest colectiu de gent que és ben activista a les seues xarxes.

Jo, per la meua banda també m’he vist en aquesta inèrcia, però també sempre m’ha agradat molt el cartellisme dels dibuixants valencians republicans con Dubón o Renau. Així he fet una recopilació de dades significants per a la difusió d’obres gràfiques reivindicatives al llarg de l’any valencià i realitzaré l’Opció B de la pràctica final: Fer una intervenció gràfica de caire crític amb 8 cartells que intentaran beure de les influències que us adjunte baix alhora que modernitzar, les formes, les tècniques i el missatge.

Debat2el Pràctica: El Dibuix Expandit. Lliurament 1

Deixa un comentari